– VOLEYBOLDAN SONRA FUTBOLDA DA ŞAMPİYON : SUNGURLU BELEDİYESPOR

– VOLEYBOLDAN SONRA FUTBOLDA DA ŞAMPİYON : SUNGURLU BELEDİYESPOR

– VOLEYBOLDAN SONRA FUTBOLDA DA ŞAMPİYON : SUNGURLU BELEDİYESPOR

1. Amatör Küme’de Sungurlu Belediyespor son maçlar öncesinde şampiyonluğu garantiledi. Kırmızı Beyazlılar, en yakın rakibi Osmancık Belediyespor deplasmanından 0-0 beraberlikle dönerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi.
Osmancık İlçe sahasında oynanan maça ilgi beklendiği gibi oldukça yüksek oldu. Maç için Sungurlu’dan giden yaklaşık 200 kadar futbol sever ile birlikte çok sayıda Osmancık Belediyespor taraftarı takımlarına maç boyunca büyük destek verdiler. Maçı Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Osmancık Belediye Spor Kulübü Başkanı Kadir Eskiadam, Sungurlu Belediyespor kulübü başkanı Bahri Sezen, Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sefer Kurtaran, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan da maçı izleyenler arasında yer aldılar.
Şampiyonluk için mutlak kazanmak zorunda olan Osmancık Belediyespor maça daha atak başladı ancak Sungurlu Belediyespor orta alanı iyi kapatarak rakibine boş alan bırakmadı. İlk yarısında iki takımda pozisyon bulmakta zorlandılar.
Maçın ikinci yarısında yine topa daha çok sahip olan Osmancık Belediyespor rakip kale önünde pozisyon bulmakta zorlandı. Sungurlu Belediyespor özellikle rakibin hava toplarında iyi bir savunma örneği vererek pozisyon vermedi. Son bölümde zaman zaman gerilimler yaşansada iki takım oyuncularıda fair play bir davranış gösterdiler ve centilmence mücadele ettiler.
Osmancık Belediyespor’un son dakikalardaki gol baskısı karşısında Sungurlu Belediyespor rakibine bu izni vermedi ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrılan Sungurlu Belediyespor rakibi ile üç puanlık farkı korudu ve ikili averaj üstünlüğünü ele geçirerek son maçlar öncesinde şampiyonluğu garantiledi.

SAHA: Osmancık İlçe.
HAKEMLER : Yüksel Basar, Mahmut Selçok, Mehmet Tuğluk.
OSMANCIK BELEDİYESPOR: Ertuğrul, Mehmet, Turgay, Sefer, Alihan, Ersin, Mücahit (Emre) Oğuzhan Yazkan (Mustafa), Ümit, A. Sefa, Oğuzhan Cengiz.
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Ertuğrul, Yunus Emre, Emirhan, Doğan, Arif Anıl, Enbiya (Mustafa), Yaşar Can, Yasin, Adil Murat, Kahraman (Nurettin), Taha.

Önceki Çorum’un 1. Ligdeki İlk Takımı Sungurlu Belediyespor

Yorumunuzu Bırakın

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum